Δωμάτιο Απόδρασης An Old Friend

By

0 Comments Μαΐ 6, 2016 Χωρίς κατηγορία , , , ,

Δωμάτιο Απόδρασης An Old Friend

Με σενάριο βασισμένο στη μυθολογία του Lovecraft και με ατμόσφαιρα βαρειά, το πρώτο μας δωμάτιο απόδρασης (Νοέμβριος 2014), έκανε την εμφάνιση του. Θεωρείτει old school escape room, εφόσον διαθέτει την κλασσική ατμόσφαιρα που όλοι αναζητούσανε πριν από 2 χρόνια. Ωστόσο αποτελεί ένα ιδανικό δωμάτιο για αρχάριους που δεν ψάχνουν για έτοιμους κρυμμένους κωδικούς. Είναι πιο προσιτό σε δυσκολία αλλά σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται εύκολο.

Η Ιστορία:

Ένας συνάδερφος από την υπηρεσία θεωρείται νεκρός εδώ και έξι χρόνια. Λαμβάνεται λοιπόν μια πρόσκληση με τον γραφικό του χαρακτήρα και την υπογραφή του, με την οποία σας οδηγεί σε ένα δωμάτιο ενός σπιτιού μιας ερημωμένης συνοικίας στα προάστια της πόλης. Είναι δυνατόν να είναι αυτός; Κι αν ναι, από τι κρύβεται ή τι κρύβει όλα αυτά τα χρόνια; Το Αn Old Friend αποτελεί ένα κλασσικό δωμάτιο με ατμόσφαιρα μυστηρίου, γεμάτο με έξυπνους γρίφους λογικής και επιρροές από τη μυθολογία του γνωστού συγγραφέα H.P.Lovecraft. Μπείτε στο ρόλο του ερευνητή λι ακολουθείστε τα ίχνη του παλιού σας φίλου στο άγνωστο.

Το κόστος του δωματίου είναι για: 2 άτομα, 15 ευρώ ανά άτομο | 3 άτομα, 12 ευρώ ανά άτομο | 4 άτομα, 11 ευρώ ανά άτομο | 5 άτομα, 10 ευρώ ανά άτομο.
Βαθμός δυσκολίας 7/10

 

 


Leave a Reply