Δωμάτια Απόδρασης

By

image
0 Comments Οκτ 8, 2015 Χωρίς κατηγορία

Δωμάτια Απόδρασης
Το Παιχνίδι στα δωμάτια απόδρασης αποτελούν έναν εναλλακτικό και μοναδικό τρόπο διασκέδασης, καθώς είναι γεμάτα με μία σειρά από προκλήσεις που εσύ και η παρέα σου πρέπει να λύσετε μέσα σε 60 λεπτά! Μέσα στο κάθε δωμάτιο απόδρασης του Trapped, υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα σας οδηγήσουν στο να ξεκλειδώσετε τον ένα γρίφο μετά τον άλλο.
ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ! Μπορείτε να δραπετεύσετε;
Το άρωμα του μυστηρίου σας σαγηνεύει και σας οδηγεί σε ένα δωμάτιο. Σύντομα συνειδητοποιείτε ότι είστε παγιδευμένοι και οτι πρέπει να αποδράσετε.. Ο χρόνος κυλάει κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του παρατηρητή. Μπορείτε να λύσετε τα αινίγματα που θα οδηγήσουν στη σωτηρία σας; Θα καταφέρετε να αποδράσετε και να σώσετε τους φίλους σας πριν τελειώσουν όλα; Το τέλος πλησιάζει… βιαστείτε!
Προκαλώντας το μυαλό των παικτών, την αναλυτική τους σκέψη, την ικανότητα τους να εντοπίζουν και να συνδυάζουν στοιχεία με τελικό σκοπό την απόδραση από ένα κλειδωμένο δωμάτιο, τα παιχνίδια «escape room» αποτελούν μια μοναδική εμπειρία συνεργασίας και διασκέδασης.

Δωμάτια Απόδρασης Trapped
Το Trapped αποτελεί μια κάπως διαφορετική εκδοχή του δημοφιλούς αυτού παιχνιδιού, καθώς διαθέτει πρωτότυπα δωμάτια απόδρασης σχεδιασμένα από την έμπειρη ομάδα Riddle-X, γεμάτα γρίφους λογικής και πλοκή που θα σας ταξιδέψει εκτός εαυτού για μια ώρα. Σκοπός του Trapped δεν είναι μόνο η απόδραση της ομάδας από το δωμάτιο αλλά και η ένταξη των παικτών στην ιστορία του, η οποία θα τους αποκαλύπτεται σταδιακά. Οι ιστορίες των δωματίων είναι συχνά ανατριχιαστικές αλλά η ένταση που προκαλούν είναι καθαρά ψυχολογική.
Οι βοήθειες που μπορούν να δοθούν στην ομάδα σας, εφόσον τις χρειασθεί και τις ζητήσει, δεν τηρούν τη συνηθισμένη μορφή. Διαφέρουν από δωμάτιο σε δωμάτιο, διατηρώντας έτσι τους παίκτες εντός ατμόσφαιρας και ρόλου.
Τα δωμάτια απόδρασης του Trapped αποτελούνται από ένα σύστημα βαθμολόγησης της ομάδας σύμφωνα με τη συνολική απόδοσή της ομάδας ως προς το χρόνο που χρειάστηκε, τους γρίφους και τα κομμάτια της ιστορίας που βρήκε καθώς και τις βοήθειες που χρησιμοποίησε.
Ζήστε και εσείς την εμπειρία που σας προσφέρουν τα δωμάτια απόδρασης του Trapped.


Leave a Reply